Blandare - Massor av snygga blandareA--0A-EX - EX - U2-0

Tvättställsblandare

Tvättställsblandare

Tvättställsblandare kallas de blandare som används i tvättrummet och dessa kan även benämnas handfatsblandare. Tvättställsblandaren finns i väldigt många klassiska men även med spännande design.

Något som blivit att mer vanligt gällande tvättställsblandare är att ha automatiska blandare som startar vattnet när handen kommer en decimeter från blandaren. Detta är dels energisparande men även hygieniskt. En automatisk blandare fungerar i ungefär 3 år innan batteriet behöver bytas. Dock så är det inte alltid praktiskt med automatiska blandare, t.ex. om man vill kunna styra temperaturen eller fylla upp handfatet med vatten.

Blandare Oxford från Badex Tvättställsblandare Rexx från Mora Armatur
H-EX - EX - U2-1

Blandare till tvättrum

Blandare till tvättrum

Det viktigaste med en blandare i ett tvättrum eller i en groventré är att blandaren är funktionell och lätt att hålla ren från smuts. En viktig sak när man väljer blandaren är att den går att manövrera med ett lillfinger som kan vara rent.

Blandare 9000 från FM Mattsson för tvättrum Mora MMIX tvättrumsblandare
H-EX - EX - U2-2

Blandare till kök och badrum finns hos

Mer fakta om blandare

Här kan du hitta mycket mer intressant information och fakta om badkarsblandare, köksblandare, duschblandare och andra typer av blandare men också en del roligt och lustigt gällande blandare.

H-EX - EX - U2-3


Meny - Blandare
Till förstasidan på www.blandare.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter