Blandare - Massor av snygga blandare

Duschblandare

Duschblandare

En bra duschblandare reglerar vattnet så deet hålls vid en konstant temperatur även om någon spolar i toalettstolen. Eftersom det är duschar som förbrukar mest hushållsvatten kan det vara lönsamt att byta blandare i duschen även om den gamla inte är dålig. Nya duschblandarna kan spara mycket energi, miljö och pengar.

Det finns många blandare som är bra för miljön även till handfatet som sparar på miljön och pengarna.

Är duschblandare är den blandare som blir smutsigast också eftersom det lätt kommer skvätt med både tvål och smuts på blandaren. Därför kan det vara bra att tänka på att välja en blandare som du kan rengöra lätt hålla snygg och ren. Därför ska du välja en duschblandare som är.

Badrumsinspiration genom duschblandare FM Mattsson Garda Duschblandare 38° från Hafa

Duschmunstycken

Det finns väldigt många duschmunstycken eller duschhandtag. Alla duschslangar går att koppla ihop med alla blandare så du är inte tvungen att byta ut både blandare och duschhandtag samtidigt.

En viktig ska när man köper duschhandtag är att köpa något som det finns reservdelar till senare eftersom alla duschhandtag inte passar på alla duschstänger. Så även om blandaren håller i 20 år så kanske du måste köpa ny duschstång om handtaget gått sönder vilket betyder att du kan behöva borra nya hål i väggen och risken för vattenskador ökar.

Duschmunstycke från Hansgrohe till alla blandare Gustavsbergs-duschset FM Mattsson Garonne passare alla blandare

Blandare till kök och badrum finns hos

Mer fakta om blandare

Här kan du hitta mycket mer intressant information och fakta om badkarsblandare, köksblandare, duschblandare och andra typer av blandare men också en del roligt och lustigt gällande blandare.Meny - Blandare
Till förstasidan på www.blandare.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter